mandag den 30. april 2012

Nyt


Se hvad posten lige kom med? Jeg er SÅ glad for den og er vildt spændt på at vise jer den på. Udskæringen i ryggen er helt fantastisk... Der blev min dag lige reddet :-)

Lakseroulade


Hej bloggen!

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Jeg vil starte op ugen op med at vise jer et billede af dette dejlige måltid, som min dejlige mor har lavet i weekenden.
Hun er simpelthen så god til det - jeg har fået noget af det med hjem, som jeg skal have efter skole.... mmmmm jeg glæder mig :-)

Har I haft en god weekend?

søndag den 29. april 2012

Dagens outfit





 Skjorte/H&M, Bukser/5 units, Kæde/her, Sko/Havanna Shoes, Jakke/Zara

Heeejjj alle!
Her kommer et billede af dagens outfit :)
Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend - det har jeg. Jeg har igen været hjemme hos mine forældre på weekend - jeg elsker simpelthen at være hjemme hos min familie! Nu er jeg kommet tilbage til Aarhus igen. Skal mødes med en af mine gode veninder fra gynmasiet. Vi skal ses en times tid, inden læsningen kalder.
Hvad har I lavet i weekenden? 

lørdag den 28. april 2012

Pynt til håret


 

Denne fine elastik er fra H&M. Man kan få den i både guld og sølv - jeg har købt min i sølv. Den har været ude i butikkerne i nogle uger, men det er først nu jeg har fået en. Jeg er helt vild med den :-)

fredag den 27. april 2012

Jeg elsker HAY





Godaften bloggen!
Som lovet kommer der her billeder af de lækkerier, jeg fik anskaffet mig til HAYs lagersalg! Jeg elsker HAY og er helt vild med deres puder, sengetæpper, tæpper og de andre ting de laver. 
Jeg var jo, som skrevet tidligere, afsted med en af mine veninder. Vi aftalte, når vi kom ind, at vi skulle løbe hver til sit. Vi var heldigvis nogle af de første, så vi nåede at få et tæppe hver og nogle puder.
Jeg er super glad for mine ting!! :-)

I må have en rigtig dejlig fredag! 

Gårsdagens pigehygge


Kjole/Modström, Sko/Guess

Undskyld, at der har været så stille på bloggen siden i går, men jeg har haft rigtig meget at se til.
Min veninde og jeg tog til lagersalg i Horsens i går omkring kl. 12.30. Vi stod i kø fra kl. 13.30 indtil de åbnede kl. 17. Det var koldt og det regnene, men vi hyggede os og fik, hvad vi kom efter :-)
Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg har købt.
I aftes var vi nogle piger sammen - vi skulle bare hygge, ikke det vilde. Her er et billede af, hvad jeg havde på i aftes :-)

torsdag den 26. april 2012

Sneak peak


Hej bloggen!
Et lille sneak-peak af mit køb for et par timer siden... H&M kom ud med deres nye kollektion "Fashion against AIDS" i dag kl. 10! Jeg skulle bare have disse shorts - de er så fantastiske! Hvis I skal have et par, skal I skynde jer, for er sikker på, at kollektionen bliver revet væk.

Jeg skal snart, eller om en time, til HAY-lagersalg sammen med min bedste veninde fra studiet. Jeg glæder mig meget! Vi skal stå der 3-4 timer inden, så vi er spændte på, hvordan vejret bliver... :-)

Hav en dejlig dag! 
Vi ses senere :)

onsdag den 25. april 2012

Dagens outfit



Trøje/Gina Tricot, Bukser/Dr. Denim(Plenty), Jakke/Just Female(gammel), Sko/All Stars

Hej bloggen!
I dag er mit outfit helt almindeligt. Jeg fik mine AllStars sko tilsendt med posten forleden dag, så nu synes jeg, at det var tid til, at de skulle ud at luftes lidt. Jeg glæder mig til at få dem brugt her til sommer - synes de er super fine til shorts.
Min jakke købte jeg for nogle år siden. Jeg elsker at finde gamle ting frem helt bagerst i mit skab. Jeg ville dog ønske, at jeg havde haft en lædervest til dette outfit - tror jeg kunne have set rigtig godt ud.

tirsdag den 24. april 2012

Knækbrød.. mmm


Da jeg var hjemme i weekenden, lavede min dejlige mor og jeg knækbrød. Det smager simpelthen så godt og jeg elsker at have det med i skole. Det ligger så let i maven :-)

Her får I vores opskrift:
Ingredienser:
§ 1 dl havregryn
§  1 dl sesamfrø
§  1 dl hørfrø
§  1 dl solsikkerkerner
§  1 dl græskarkerner
§  3,5 dl hvedemel
§  1 tsk. bagepulver
§  2,5 tsk. salt
§  2 dl vand
§  1,25 dl olie
Fremgangsmåde:
1.     Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
2.     Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen.
3.     Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
4.     Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
5.     Gør dette 2 gange. 
6.     Skær dejen ud i firkanter  og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.

God fornøjelse :-)
Sov godt! Vi blogges!


12 lækre shorts




Hej bloggen!
Undskyld det sene indlæg i dag. Jeg har haft så travlt med skolen i dag og så har jeg bare en helt masse læsning til i morgen.

Her får I 12 virkelig skønne shorts. Jeg er specielt vild med de første 2 og den sorte, som er nr. 10! Det er helt klar mine favoritter :-) Hvilke kan I bedst lide?

Husk, at I stadig kan få gratis MenuCard, hvis I kigger på det, jeg lagde op til jer i går :)

mandag den 23. april 2012

MenuCard

Hej alle!! :-)

Jeg fik, da jeg selv meldte mig ind i MenuCard, muligheden for at give mine venner og bekendte "lov" til at melde sig ind og få et gratis MenuCard i et år.
Med MenuCard får du 30-50% på 180 udvagte restauranter og spisesteder i Danmark. Du kan finde de forskellige steder, der er tilbud fra dag til dag på deres hjemmeside.

Du kan bestille et gratis kort og få det tilsendt med posten ved at klikke her. Det koster intet og du kan kun få glæde af det :-)

Dagens outfit



Top/COS, Bukser/Tiger of Sweden, Jakke/InWear, Sko/Jeffery Cambell, Kæde/Blond

Hej bloggen!
Her får I lige dagens outfit. Jeg skal snart til "Rivegilde" i Salling - det startede kl. 7 i morges, så jeg hååååber, at der stadig er nogle lækre tilbud og så gerne i min størrelse :-)
I må have en dejlig mandag!

søndag den 22. april 2012

Gårsdagens galla

Min smukke søster inden hun skulle afsted
Smukke piger i smukke kjoler
Billeder inden bilen ankommer
 Mathildes flotte hår!
Jeg elsker dig <3
Ditte i hendes virkelig lækre kjole fra Acne og pels! Hun gennemfører stilen fuldt ud! 
Mathilde, Marie & Irma :)

Billeder fra gårsdagens galla som lovet. Pigerne gør det virkelig godt med deres lækre kjoler, deres flotte hår og lækre sko.

lørdag den 21. april 2012

Virkelig lang dag

Kjole/JOY, Sko/Zara, Taske/Zara, Neglelak/Nars

Godaften bloggen!
I dag har været super stresset. Min søster har haft galla i dag, hun skulle gøre sig klar, køres til diverse steder, vi skulle ud at se hende danse lancier og vi er faktisk næsten lige kommet hjem fra dansen. Det har været en super skøn, men lang dag.. Jeg glæder mig til at vise jer billederne i morgen. :-)

Her til aften, midt i al regnvejret, får I endnu et virkelig skønt sommer outfit. Jeg er helt vild med den gule farve og dette outfit skal 100% med mig på sommerferie.. Har allerede bestilt det ;-)

Håber, at I alle har haft en fantastisk dag.
Vi ses i morgen!

Neon

It's all available right here! :)

Jeg er heeelt tosset med Mangos fine neon farver! Det er helt sikkert nogle af de ting, jeg rigtig gerne vil have fingrene i!
Jeg ville dog, hvis jeg havde pengene til det, skifte skoene ud med de lækre neon stilletter fra Christian Louboutin.. Tjek dem ud her! :-)

fredag den 20. april 2012

Hvem sagde sommer?

Shorts/H&M, Top/Mango, Sko/Zara, Clutch/H&M

Jeg kiggede ud af vinduet og så, hvor meget det regnede... Jeg ville ønske, at der var solskin, så man kunne sidde ude og blogge om sine favorit outfits. Vi må nok vente lidt endnu..
Jeg er helt forelsket i disse shorts.. synes de er helt unikke :-)

I må have en dejlig fredag aften. 

Dagens outfit




Skjorte/Second Female, Bukser/Dr. Denim(Plenty), Sko/Steve Madden, Taske/2nd hand, Kæde/H&M

Godmorgen bloggen!
Et hurtigt dagens inden studiet. Jeg er helt vild med dette outfit... Det er ikke sidste gang, at jeg har det på. Hvad synes I om det?? Jeg vil gerne høre, hvad I synes.
Nu er det endelig weekend(snart) - det bliver så dejligt at få slappet lidt af! Det har været en lang uge.

torsdag den 19. april 2012

Sko sko sko

Hej bloggen! 
Midt i al læsningen, fandt jeg lidt tid til et indlæg til jer. Jeg kom til at kigge lidt på netten og faldt over disse fantastiske sko! De kommer helt klart til at være et af mine nærmeste køb.
Skoene er fra HM og kan købes lige her. Hvad synes I om dem??

onsdag den 18. april 2012

Dagens outfit




Skjorte/Vila, Strik/Vero Moda, Bukser/Gina Tricot, Sko/Pavement

Jeg er lige kommet hjem til min dejlige familie, hvor jeg skal være et par dage :-) Her er der nogle billeder af et simpelt hverdagsoutfit, men de flotte detaljer ved skjorten gør meget ved looket.

I må have en dejlig onsdag aften. 

tirsdag den 17. april 2012

Nye lækkerier til garderoben


Farver, farver og atter farver... Jeg er sikker på, at denne sommer bliver fyldt med farver, så jeg har været ude at shoppe nogle nye lækkerier til min garderobe. Trøjen bagved er en lækker grøn farve, men den ser sort ud på billedet.
Jeg glæder mig meget til at vise jer det hele på :-)

mandag den 16. april 2012

Mmmmhhhhh


Mmhhh.... Her til aften har jeg bagt grovboller med fiberkost. De er simpelthen så gode og nemme at lave. Jeg har fået opskriften af en af mine skønne veninder fra studiet, som jeg gerne vil dele med jer :-)
Jeg håber, at I alle har haft en dejlig mandag.

Grovboller med fiberkost
(24-30 stk.)

850 g. (14 dl.) hvedemel
150 g. (5 dl.) Fiber Kost
¼ dl. Olie
2 mellemstore æg
50 g gær
1 spiseskefuld sukker
2 teskefulde salt
5 dl mælk eller vand

Opløs gæren i den lillefingervarme væske. Kom resten af ingredienserne i røreskålen og ælt i ca. 6 min. med hånden. (3-5 min. på røremaskine ved middelhastighed.) Sæt dejen til hævning tildækket i ca. 30 min. på et lunt sted. Del dejen i 4 stykker. Rul hvert stykke ud i pølseform til ca. 30 cm og del stykket i 6 stykker, der formes til boller. Sæt bollerne på bagepapir. Bollerne sættes til efterhævning på et lunt sted i ca. 1 time. Pensl med æg og bag midt i ovnen ved 200 grader i 15 min. 




Jeg kunne godt ....

Bukser/Five Units, Top/ TopShop, Sko/Mango, Taske/Mango

Super exclusivt look blandet med lækre farver. Hvis bare vejret snart kan blive godt, så man kan komme i lækre åbne sko og topppe! Jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette outfit... 



søndag den 15. april 2012

Vagabond shoes


Skoene fra Vagabond er et af mine seneste køb, skoene kan købes her. De er super lækre her til foråret. Jeg glæder mig til at vise jer dem på ;-)



lørdag den 14. april 2012

Dagens outfit





Skjorte Zara / Cardigan & Jakke Saint Tropez / Halskæde Pieces / Bukser Gina Tricot / Sko BDK