Da jeg var hjemme i weekenden, lavede min dejlige mor og jeg knækbrød. Det smager simpelthen så godt og jeg elsker at have det med i skole. Det ligger så let i maven :-)
Her får I vores opskrift:
Ingredienser:
§ 1 dl
havregryn
§ 1 dl
sesamfrø
§ 1 dl
hørfrø
§ 1 dl
solsikkerkerner
§ 1 dl
græskarkerner
§ 3,5 dl
hvedemel
§ 1 tsk.
bagepulver
§ 2,5
tsk. salt
§ 2 dl
vand
§ 1,25 dl
olie
Fremgangsmåde:
1.
Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner,
hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
2.
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen.
3.
Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af
dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
4.
Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over
på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
5.
Gør dette 2 gange.
6.
Skær dejen ud i firkanter og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.
God fornøjelse :-)
Sov godt! Vi blogges!
Jeg elsker hjemmelavet knækbrød!
SvarSletxx
Michelle
Jeg har det på helt samme måde, Michelle! :-) Det er bare skønt!
SletKnus,
Najda